ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

FB_IMG_1411

ΠΛΑΙΣΙΟ «castor»

Τα πλαίσια «castor» είναι τύπου «σωλήνα» με κενό εσωτερικά για μείωση βάρους και να οδεύονται μέσα τους τα καλώδια των φρένων και ταχυτήτων. Κυμαίνονται από 2,5 έως 3,5 kg ανάλογα με το μέγεθος του σκελετού και το είδος του ξύλου. Το τελικό βάρος διαμορφώνετε ανάλογα με τον εξοπλισμό του. Αποτελείται σχεδόν εξ ολοκλήρου από ξύλο. Στον ξύλινο σκελετό υπάρχουν προσαρμοσμένα ειδικά τεμάχια από  αλουμίνιο, για την επίτευξη ορθής σύνδεσης στον ξύλινο σκελετό της πίσω ρόδας, της σέλας και του τιμονιού. Κάθε ξύλινο πλαίσιο, συνοδεύετε από έναν SN που δηλώνει την ταυτότητα του πλαισίου. Επίσης για να εξασφαλίσουμε και την μοναδικότητα του πλαισίου μπορούμε να χαράξουμε και μεμονωμένα λογότυπα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Πλεονεκτήματα του ξύλινου σκελετού ποδηλάτου σε σχέση με τους υπάρχοντες από άλλο υλικό είναι ότι το πρωταρχικό υλικό για την κατασκευή του είναι φυσικό προϊόν άφθονο στη φύση, συμβατό τεχνικά, οικολογικά και περιβαλλοντικά με τις υψηλότερες ποιοτικές απαιτήσεις. Η δομή του είναι στιβαρή και άκαμπτη, δεδομένου ότι υπερέχει από όλα τα άλλα υλικά, στην απορρόφηση των κραδασμών με αποτέλεσμα να επιτυγχάνονται πολύ υψηλά επίπεδα ποιότητας κύλισης του ποδηλάτου στο δρόμο και ο αναβάτης του να αποκομίζει μέγιστη οδηγική ευχαρίστηση χρήσης. Τα ξύλα που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του ξύλινου σκελετού δεν υποβάλλονται σε θερμικές επεξεργασίες, είναι τροπικά αλλά και εγχώρια με κύρια χαρακτηριστικά το χαμηλό βάρος,  την μεγάλη αντοχή σε κρούση,  την ανθεκτικότητα σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες, την υψηλή ελαστικότητα και την αντοχή σε παραμορφώσεις από στατικές και δυναμικές φορτίσεις.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Το πλαίσιο «castor» δεν απαιτεί ιδιαίτερη συντήρηση διαφορετική από κάθε άλλο σκελετό. Μια απλή γρατζουνιά μπορεί να διορθωθεί και με ένα απλό βερνίκι.